Sensuality of Light

Project Location: Setia Damai, Setia Alam, Selangor

This dwelling for a family of three, is vastly accentuated by the ampleness of illumination and airiness. At the ground floor, lies a public spaces which consist of a living room and dining hall that is imbued with massive whites, neutral hues, and reflective surfaces. Donned predominantly in white, the open plan of the ground floor is introduced with an element of surprise; a lustrous burgundy cabinet which resides in the dry kitchen. The kitchen is coupled with white vertical lines and stainless steel crisscrossed leg for the breakfast island, all with the intention to maintain a streamlined composition of space.

Designed with comfort in mind, the level upstairs is lavished with warm and hotel-like disposition to sleep in. Characterized by linearity of forms, a sense of tranquility is achieved throughout this dwelling for three . Definitely a perfect space to wind down and alleviate from the hustle and bustle of city life.

 

Setia Damai, Setia Alam, Selangor Setia Damai, Setia Alam, Selangor Setia Damai, Setia Alam, SelangorPhoto Aug 08, 7 34 07 PMPhoto Aug 08, 5 59 56 PMPhoto Sep 07, 2 47 55 PMPhoto Aug 08, 6 03 17 PM Photo Aug 08, 6 03 56 PM Photo Aug 08, 6 04 28 PMPhoto Aug 08, 11 03 58 PMPhoto Aug 08, 6 06 17 PMPhoto Aug 08, 6 12 59 PM Photo Aug 08, 6 09 28 PMPhoto Aug 08, 6 18 25 PMPhoto Aug 08, 6 32 58 PMPhoto Aug 08, 6 39 07 PM Photo Aug 08, 6 50 31 PM