Beaufix Appliances Showroom

Location : Taman Industri Sungai Buloh, Selangor

Awarded

Gold Medal – MIIP 2018 Award

Shortlisted – MIID 2018 Award

Best Commercial Project – Doty 2019 Award

Making History Your Muse

Melding history with modernity, the design of Beaufix Showroom has orchestrated a tactical facelift to inject life into an aged product showroom. An interior filled with heritage stories of the past is definitely one hard to miss. Painting with bright sunny yellow onto a fun-looking tick-tac-toe entrance sliding door cum book shelf, a striking blue and massive corporate signage rested against a curved wall decorated with old-time glass blocks spelled “Beaufix”. Inspirational with an upbeat decor, any visitor would agree once stepped into one of Malaysia’s notable kitchen appliances and furnishing brand’s latest showroom.

Project Type : Appliances Showroom

Site Area (sqft) : 

View More Projects