Petalz Residence

Location : Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur

Magazine Covered

InPublisher 2019 Nov Issue

The ultimate goal was to create a home that looks and feels spacious. The owners, a young couple, felt that the initial layout was too tight thus they requested the key spaces to be visually enlarged. To do this, A Moxie Associates utilized a practical yet stylish approach to create a sense of spaciousness throughout the home.The living space takes on a predominantly light-toned palette to generate a bright, airy and spacious atmosphere, complemented by a TV wall composed of white marble with grey veins. Adjacent to the TV wall is a huge floor-to-ceiling mirror which visually enlarges the space while elongating the living panel.

Project Type : Condominium

Site Area (sqft) : 1000+

View More Projects